Referenties van klanten

Van "los zand" tot 1 geheel

Afgelopen donderdag heb je het nieuwe team van Breed op een leuke manier laten samenwerken. Verrassend hoe snel je "los zand" tot 1 geheel kunt maken en er voor zorgt dat we samen 1 orkest vormen en ons op elkaar afstemmen!! Dit alles met veel humor. Het inspireerde mij erg en ik werd er echt blij van. Dank je wel.

A. Lensen, Denkbreed

Spectaculaire opening

"Ik wilde graag iets kwijt over het Afrikaanse orkest van Mevrouw Beukenoot. Een 'workshop' zoals je een les behoort voor te bereiden op school. Ervoor zorgen dat je de aandacht hebt van iedereen. Zorgen voor een goede organisatie. Op verschillende niveaus werken. Met zijn allen kunnen we meer bereiken Uitdagend, inspirerend. Uitnodigend om zelf verder actie te ondernemen. Iedereen deed mee, iedereen had ze in haar greep, het was één groot feest. Mijn complimenten voor deze spectaculaire opening."

Pauline Willems

Nummer 1 hit

"In eerste instantie wist ik niet goed wat ik van deze dag moest verwachten. Ik ging er dan ook met een beetje tegenzin naar toe. Eenmaal daar aangekomen begonnen we met Mevrouw Beukenoot. Dat was erg muzikaal en gezellig. Deze mevrouw wist van aanpakken en voor we het wisten hadden we met zijn allen de smaak te pakken en vormden we een heuse Afrikaanse band met djembé's, claves, tambourims, agogo's en maracas (nee, geen Samballen!). We hadden talent en ik weet zeker dat dit een nummer 1 hit had kunnen worden!"

Winneke Wijntjes

Heel bijzonder

“Het gaat hier al de hele dag over zaterdag, de deelnemers hebben het als heel bijzonder en ook bijzonder geslaagd ervaren. Vooral de percussie workshop heeft diepe indruk gemaakt. Ze kunnen er niet bij dat de docente in staat was om in haar eentje zo’n grote groep onder controle te houden; er is heel veel bewondering voor haar. Ook voor jullie een compliment denk ik, dat jullie zo’n goede dag hebben georganiseerd, echt het gaat er al de hele dag over. Dunga, dunga is de gevleugelde term van vandaag (waarschijnlijk een soort ritme dat de docente aangegeven heeft), ook maken ze de hele dag grappen over het maken van foto’s en films; waarschijnlijk ook iets van die workshop”.

Henriëtte Poortinga

 

 

 

Gebouwd met Drupal